Cross Triathlon Lichtenvoorde
De eerste zondag van oktober!

We gaan er weer voor!

Afgelast: LCT 2021.

Zo enthousiast dat we waren, om eindelijk weer de Lichtenvoordse Cross Triathlon te mogen organiseren, na alle beperkingen die de corona met zich meebracht de voorgaande jaren,  hebben we als organisatie helaas moeten besluiten om de Lichtenvoordse Cross Triathlon van dit jaar (2021) te moeten annuleren wegens een te beperkt aantal inschrijvingen.

Op korte termijn zal er een evaluatie plaatsvinden naar de reden hiervan (komt het alsnog door de corona of heeft de promotie / communicatie te weinig aandacht gehad, enz.). Hopelijk kunnen we onszelf voor 2022 verbeteren zodat het aantal inschrijvingen wordt vergroot om (op de eerste zondag van oktober) in 2022 de 7e editie van de Lichtenvoordse Cross Triathlon toch te kunnen organiseren.

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Hopelijk kan er een vervangende activiteit gevonden worden. De deelnemers die de inschrijfgelden hebben betaald krijgen deze vanzelfsprekend teruggestort. En graag zien we je inschrijving in 2022 weer tegemoet. Blijf op de hoogte middels onze website of FB pagina.

Met sportieve groet,
De organisatie van de Lichtenvoordse Cross Triathlon.

De versoepelingen zetten zich door en daarom zien wij het positief in om op zondag 3 oktober van start te gaan met de Lichtenvoordse Cross Triathlon!

We gaan er dit jaar weer helemaal vol voor! En we komen met iets nieuws: voor het eerst zal het ook mogelijk zijn om je in te schrijven voor een 1/4 cross triathlon! Vanwege het beperkte animo is de 1/16 triathlon komen te vervallen.

Wacht niet te lang met inschrijven, want er is een beperkt aantal startplaatsen! Wil je er eerst iets meer over lezen? Ga dan naar de info pagina.

Met sportieve groet,
Bestuur Lichtenvoordse Cross Triathlon.